Przepis na : obiad
Lato to najlepszy czas na uzupełnienie naszych zimowych zapasów. Obecnie rozpoczyna się dobry okres na zamarynowanie papryki. Papryka według tego przepisu jest przygotowywana w moim domu od lat. Idealnie nadaje się do każdego obiadu oraz jako dodatek do kolacji. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: około 3 kg papryki 7 szklanek wody 1 szklanka octu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli olej ziele angielskie ziarna czarnego pieprzu gorczyca (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowan... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...