Przepis na : deser
Ciasto miodowo-orzechowe to przepyszne połącznie kruchego miodowego ciasta z kremową masą budyniową. Proste i dość szybkie w przygotowaniu. Zachwyca gości swoim smakiem i w mig znika z talerza :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na kruche ciasto: 3 szklanki mąki pszennej ( szklanka o pojemności 250 ml) 200 gram margaryny/masła 4 łyżki cukru 2 łyżki kwaśniej śmietany 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 jajko 3 łyżki miodu Składniki na masę: 1300 ml mleka 200 gram margaryny lub masł... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...