"Suche" puree z dyni Hokkaido

"Suche" puree z dyni Hokkaido

Pieczona dynia japońska Hokkaido :-) Czemu na sucho? Ponieważ szczelnie zawinięta w folię oraz długo pieczona w wyższej temperaturze charakteryzuje się intensywnym smakiem i mocnym aromatem. Bez nadmiaru wody, esencjonalna, uniwersalna.. Czas przygotowywania:  10 minut Pieczenie:  1h Ilość Pulpy:  600-800 g Składniki: • 1 dynia Hokkaido czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, bez pieczenia

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.