Paluszki ziemniaczane z kminkiem
Paluszki ziemniaczane z kminkiem
Paluszki z gotowanych, zmielonych ziemniaków z dodatkami, smażone na oleju. - bardzo proste - super kruche - tanie i pyszne - idealna przekąska Czas przygotowywania: do 20 minut Czas smażenia: do 50 minut Ilość: do zajadania dla 6-8 osób Składniki: • 500 g gotowanych ziemniaków • 1 jajko • pół szklanki mleka • 3 łyżki tartego sera typu parmezan • 2 łyżki mąki ziemniaczanej • łyżeczka kminku i soli oraz pół szklanki oleju np. z pestek winogron ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl
Autor
AniaGotuje.pl
Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, tarta, przekąska, przekąski
Inne przepisy z AniaGotuje.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję