Czekoladowa tarta Ganache z jeżynami

Czekoladowa tarta Ganache z jeżynami

Czekoladowa tarta Ganache z jeżynami

Intensywny smak gorzkiej czekolady. Kremowa słodycz kremu Ganache. Na szczycie akcent świeżych jeżyn - kwaśne wykończenie przełamujące słodycz tarty. Gwarantuję niezapomniane doznania smakowe :-) Czas przygotowywania:  1-2 h Ilość porcji:  2 tarty o średnicy 20 cm czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, czekolada

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.