Kasza manna kokosowa z galaretką jeżynową

Kasza manna kokosowa z galaretką jeżynową

Kasza manna kokosowa z galaretką jeżynową

Kto lubi desery z kaszy? Ja od czasu do czasu lubię zjeść. Ostatnie moje odkrycie to kokosowa kasza manna z galaretką jeżynową. Uwierzcie, poezja smaku. Składniki: Kasza manna: 200 ml mleczka kokosowego 200 ml mleka 1,5% 40 g wiórków kokosowych 50 g kaszy manny błyskawicznej 200 ml mleka 1,5% 2 łyżki cukru waniliowego Galaretka jeżynowa: 350 g jeżyn 3-4 łyżki cukru 1 łyżeczka agaru w proszku 1/3 szkl wody  Do dekoracji: jeżyny chipsy kokosowe Przygotowanie: Mleczko kokosowe, 200 ml mleka, wiórki kokosowe i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.