Chlebek bezglutenowy na mące migdałowej

Chlebek bezglutenowy na mące migdałowej

Chlebek bezglutenowy na mące migdałowej

Przepis na : śniadanie

Rekomendowany przez Davisa jako chleb powszedni nadaje się do opiekania, jako dodatek do zupy, do smarowania masłem, do zjedzenia z dodatkiem sera czy warzyw.  Czyli zastępuje w menu chleb zbożowy, choć oczywiście w  smaku jest inny. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowa Kuchnia Sowy

Autor

KuchniasowyKuchniasowy

Zdrowo, ale bez fanatyzmu. Kuchnia bez pszenicy, białego cukru, sporo dań bezglutenowych, składniki o niskim ig (raczej).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mąka, zdrowe, słodkie, śniadania, cynamon, warzywa, żurawina, chleb, bezglutenowe, śniadanie, wegetarianskiego, zupa, ciasto, chleb z warzywami

Inne przepisy z Zdrowa Kuchnia Sowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.