Nadziewany włoski chlebek na ricottcie

Nadziewany włoski chlebek na ricottcie

Nadziewany włoski chlebek na ricottcie

Kocham włoską kuchnie i ich produkty. Ostatnio postanowiłam przygotować wariację na temat pizzy. Nadziewany włoski chlebek na ricottcie to pyszna propozycja na przykład na kolację lub na wieczór z przyjaciółmi z winem Nadzienie jest proste i typowo włoskie, ale możecie oczywiście poeksperymentować i dodać to co najbardziej lubicie. Ciasto jest fenomenalne – nie klei się do rąk i jest bardzo plastyczne. Idealne na chlebki, czy pierogi. Nadziewany włoski chlebek na ricottcie Składniki: Ciasto: 250 g mąki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PatiGotuje

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

PatiGotujePatiGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, placki, rukola, ciasto na pizze, pierogi, pizza , pizza przepis, pierogi przepis, kolacja, impreza, przystawki, przekąski, przekąska, pieczywo, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, przekąski na impreze, przekąski z ciasta na pizze

Inne przepisy z PatiGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.