55. Tarta z groszkiem i awokado na spodzie z kaszy jaglanej

55. Tarta z groszkiem i awokado na spodzie z kaszy jaglanej

55. Tarta z groszkiem i awokado na spodzie z kaszy jaglanej

Przepis na : obiad

Standardowo, mój mężczyzna ma wolne, a pogoda wprost proporcjonalnie jest brzydka i leje. Ta zależność jest tak denerwująca i trwa dłuższy czas, że nie pozwala cieszyć się naszej dwójce z wakacji.. Mamy tyle planów, tyle pomysłów na spędzenie wolnego czasu, a deszcz i chłód nie pozwala ich zrealizować. Mam nadzieję, że Wy nie macie takiego pecha i korzystacie z wakacji w pełni z piękną pogodą na czele! Dziś pomysł na tartę, która z początku miała wyglądać i smakować nieco inaczej, ale przez brak odpowiedni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Be Fit Be Strong

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna JackoMartyna Jacko

Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy fit, fit, kasza, tarta, czosnek, groszek, cebula, dekoracje, kasza jaglana, jajko, susz, śniadanie, pieczenie, obiad, śniadania, cytryna, awokado, papryka, koperek, do pracy, kokosowe, ser, sok, kolacja, mięso na obiad, przekąska, mak, mięso, przekąski, bezglutenowe

Inne przepisy z Be Fit Be Strong

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.