PASZTET Z CUKINII DOSKONAŁY!

PASZTET Z CUKINII DOSKONAŁY!

PASZTET Z CUKINII DOSKONAŁY!

Przepis na : kolacja

google_ad_client = "ca-pub-9330148888060747"; google_ad_slot = "6542007950"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 15; Chodź sezon na świeżą działkową cukinie już praktycznie się zakończył, to w sklepach jest dostępna cały rok. Dzięki temu takim pasztecikiem możemy się cieszyć nie tylko latem😀 Przyznam, że jest to mój faworyt jeśli chodzi o domowe pasztety. Wbrew pozorom jest banalny w wykonaniu i tani w składnikach. Smak ma delikatny, jest mokry, ładnie się rozsmarowuję... no po prostu doskonały!😎&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowie i pysznie na talerzu

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.