Kurczak generalski to kolejna pyszna wariacja z temat kurczaka. Tym razem z nutą smaków azjatyckich. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2022
Bardzo Gruby SmokProponuję dziś przepis na niezwykłe ciasto , bo jest to niby prosty murzynek , ale kryjący w sobie pyszne jabłka , dzięki którym ciasto jest mięciutkie i wilgotne nawet
Kawa z mlekiemPyszne, bardzo proste i szybkie jesienne śniadanko: kasza manna ze śliwkami {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2022\/10\/kasza-manna-ze-sliwka-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl
Bardzo Gruby SmokJeśli lubicie szybkie i smaczne przekąski, sałatka zbójnicka z pewnością, przypadnie Wam do gustu! Składa się z prostych i ogólnodostępnych składników i będzie świetnym wyborem na
Przepiski.plKruche ciasteczka migdałowe z tego przepisu są wręcz idealne! Rewelacyjnie smakują z dodatkiem filiżanki kawy czy kubka mleka. Takie ciasteczka pokochają dzieciaki, jak i osoby dorosłe
Przepiski.plSałatka ludowa to szybka i smaczna przekąska, którą musicie wypróbować. Składa się z kilku prostych składników, które z pewnością wiele z Was posiada w swojej kuchni
Przepiski.plGofry cukiniowo-marchewkowe sprawdzą się super zarówno na bezmięsny obiad, jak i na kolację, podwieczorek, drugie śniadanie albo po prostu niesłodką przekąskę. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type
Bardzo Gruby SmokRogaliki Kinder z ciasta francuskiego to bardzo smaczna przekąska, uwielbiania przez nasze pociechy. My z mężem również chętnie po nie sięgamy, szczególnie do filiżanki kawy. Kiedy
Przepiski.plryba natomiast w smaku, moim zdaniem, jest o wiele lepszy. Print Seleryba czyli seler a'la smażona ryba Course Danie główne Cuisine Japońska Ingredients 2 liście nori 2 saszetki zupy miso 300 ml wody 1 seler 1 jajko 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka mąki pszennej 4 łyżki mąki ziemniaczanej olej do sażenia Sos do sałatki 0,5 łyżeczkii soli(...)pokrojone warzywa. i odkładamy do lodówki. Obieramy seler i kroimy do na kawałki w kształcie prostokątów na grubość około 1-2 cm. W garnku gotujemy wodę dodajemy jedną saszetkę zupy miso, dodajemy sos sojowy i mieszamy do wymieszania składników. Dodajemy pokrojony seler i gotujemy do miękkości pod przykryciem. Ugotowanego selera wyciągamy z bulionu i studzimy. Bulion pozostawiamy na małym ogniu
PanGotujeSeler to warzywo korzeniowe , którego zarówno liście jak i bulwa nadają się do spożycia. Liście selera idealnie podkreślą smak niejednej zupy oraz sprawdzą się jako dekoracja wielu dań. Z kolei lekko orzechowy, delikatny w smaku korzeń selera można gotować, piec, blanszować oraz spożywać na surowo. Sprawdza się w sałatkach, surówkach, zupach, zapiekankach oraz puree. Pieczony seler z odrobiną oleju, soli
MeCooksPyszne, zabawne ciasteczka słoneczniki. Z dwukolorowego ciasta rozpływającego się w ustach. Z dodatkiem ziarenek słonecznika, ale możecie też dodać kandyzowaną skórkę z pomarańczy, albo cytryny.
dolcevitainmykitchenŚledzie w porach to idealna przekąska na święta i nie tylko. Będą super pomysłem na imprezową przekąskę czy rodzinne spotkania. W naszym domu danie to gości
Przepiski.pl