się go rozsmarować cieniutko i dzięki temu był bardziej chrupiący, dodałam też inne przyprawy, takie które odpowiadają bardziej naszym gustom i wyszło cuuudo... Chlebuś baaardzo godny polecenia ! Nie tylko zdrowy- na bazie kaszy jaglanej i mąk bezglutenowych to jeszcze smaczny. U nas znika w błyskawicznym tempie. Piekłam go już trzykrotnie i ciągle czujemy niedosyt. Idealny do lekkich past, np. hummusu
Smaczne ZdrowePodejmując ważną decyzję o zdrowym odżywianiu właściwie jak z nieba spadła mi propozycja od symbio.pl i możliwości współpracy z nimi. Wiedziałam, że firma ma rewelacyjne produkty, w 100% organiczne, zdrowe i pyszne! Z czasem pojawią się troszkę inne przepisy na blogu z racji mojej(...)diety, jednak nie martwcie się - nie będą to tylko liście sałaty! Będzie mnóstwo propozycji dla wszystkich, którzy chcą jeść zdrowo, dietetycznie i smacznie. Wracając do samej firmy symbio.pl to sklep w którym znajdziecie mnóstwo produktów naturalnych, organicznych czyli wszystko co zdrowe, smaczne i nie przetworzone. Dobry jakościowo skład to podstawa zdrowej diety. Dobre produkty to te które
Magiczne Życie MartyZdrowy, tłuściutki , z dużą zawartością kwasów omega łosoś ,dziś w troszkę innej postaci. Niekiedy , gdy jest ku temu okazja warto przygotować coś bardziej wykwintnego. Tylko na pozór jest to danie bardzo pracochłonne, tak naprawdę nie zajmuje zbyt wiele czasu, bowiem gdy galareta tężeje można się przecież zająć czymś innym. Tak więc polecam bardzo bo jest pyszny, a satysfakcja
Smaczne Zdrowezdrowym odżywianiu. Autorka udziela wielu cennych rad jak wybierać i kupować produkty spożywcze, unikając konserwantów, polepszaczy i innych zbędnych składników. Zachęca nas do zdrowego odżywiania, które jest bardzo ważne dla naszego zdrowia. Autorka porusza kwestię obniżonej odporności u swoich dzieci, które notorycznie chorowały i przyjmowały tony leków, aby pomóc im wzmocnić odporność postanowiła zmienić(...)przepisów na smaczne, zdrowe domowe dania m.in na domowy chleb czy domowe musli. Wszystkim zainteresowanym zdrowym odżywianiem oraz przepisami na zdrowe i smaczne potrawy polecam książkę Pani Julity Bator, którą znajdziecie na sklepie wydawnictwa Znak.com.pl Post Recenzja książki „Zmień chemię na jedzenie” Julity Bator pojawił się poraz
Marta GotujeTe pierogi były hitem ubiegłorocznych Świąt. Niewątpliwą zaletą jest idealne, bardzo elastyczne ciasto pierogowe. Kapustę z grzybami większość z nas przygotowuje tradycyjnie na Święta
Smaczne ZdroweSkładniki (na 5 porcji) - kg kapusty kwaszonej, - pół szklanki zielonej soczewicy (ok. 100 g) - jabłko (ok. 188 g), - cebula (ok. 70 g), - 2 ząbki czosnku, - 2
Zdrowe odżywianie w pięciu smakachPo doskonałym chlebie z kaszy gryczanej , czas na kolejny eksperymentalny wypiek, tym razem z mieszanki kasz bezglutenowych: gryczanej i jaglanej. Bo choć na co
Smaczne ZdroweSkładniki (na 10 porcji) - 2 szklanki płatków owsianych (ok. 220 g), - 5 łyżek zarodków pszennych (ok. 50 g), - 2 jabłka (ok. 376 g), - 5 łyżek orzechów
Zdrowe odżywianie w pięciu smakachNowa, udoskonalona strucla z makiem. Choć kiedyś nic sobie z niej nie robiłam, to teraz na jej punkcie wprost oszalałam. Mogę tylko potwierdzić: mak
Smaczne ZdroweO tym, że moi domownicy szaleją za pyzami już wspominałam. Do niedawna bywały te tradycyjne z dodatkiem mleka . Na potrzeby chwili (w związku z
Smaczne ZdroweTo już ostatni moment na przygotowanie pysznej kremowej zupy ze świeżych ogrodowych pomidorów, bo z takich jest najlepsza... Ja na swoją zupę wybrałam ogrodowe
Smaczne ZdroweDla wszystkich wielbicieli tortów bezowych, mam nie lada gratkę... pyszną bezę, w formie rolady. To taka błyskawiczna Pavlova . Chrupiąca beza, delikatna śmietanka i orzeźwiające
Smaczne ZdroweRzadko piekę chleby z dodatkiem mąki pszennej, ale po ostatnim udanym wypieku chleba pszenno-żytniego , naszło mnie na kolejne eksperymenty. A żeby organizm nie
Smaczne ZdroweNie pamiętam ile to już razy pisałam tutaj, że jeśli chcecie zjeść coś smacznego, to wcale nie musicie się nadmiernie wysilać. Korzystając z tegorocznego sezonu na
peanutbuttermonsterSezon na ogórki małosolne uważam za otwarty. Choć pierwsze były u mnie już na Wielkanoc, to później jeszcze na jakiś czas wróciliśmy do ubiegłorocznych
Smaczne Zdrowe