To brownie jest kolejnym efektem mojego „nerwowego” weekendu. Jest bez glutenu, bez cukru, bez tłuszczu, ale nie bez smaku. Misiek, byłe pewien, że to
greenscarfWyjątkowo świeża i orzeźwiająca propozycja: SMOOTHIE OGÓRKOWO-SZPINAKOWE z dodatkiem soku... Artykuł SMOOTHIE OGÓRKOWO-SZPINAKOWE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINECiekawa jestem czy tak jest w całej Polsce, w każdym bądź razie w wielkopolskie w poniedziałki często robimy zupy na obiad. Nie jestem pewna, czy to
greenscarfNiestety, okres zimowo-wiosenny jest paskudny, oczywiście tylko pod względem odporności naszego organizmu. Nasz organizm jest osłabiony i łatwo o przeziębienie. Częste skoki temperatur, raz gorące
Be Fit Be StrongWiosna to czas na nowalijki, szparagi i ...botwinkę. Ostatnio miałam ochotę na domową pizzę, dlatego też przygotowałam ją z liśćmi botwinki, pomidorami malinowymi i różnymi serami
UgotowaćDziś proponuję chleb na zakwasie w wydaniu dla zapracowanych i zabieganych. Nie miałam czasu na śledzenie wyrastania ciasta i przekładanie go z naczynia do naczynia. Postanowiłam
Weekendy w domu i ogrodzieFeeria smaków i barw na talerzu: SAŁATKA MOCY Z DYNIĄ,... Artykuł SAŁATKA MOCY Z DYNIĄ, ORZECHAMI I GRANATEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESmażony makaron w słodko - ostrym sosie chilli z marynowanym tofu i warzywami , to prawdziwa uczta smaków, która nie wymaga dużo czasu i wysiłku. Jeśli macie pod
Bananowe PoleOj mam słabość ostatnio nie tylko do słodyczy, ale i do przepisów Kingi Paruzel - kolejne cudo od niej. ¾ szklanki cukru brązowego ⅔ szklanki oleju
Humanistka w kuchniUfff, udało mi się zużyć cały zapas cukinii. Ostatnia moja propozycja, przynajmniej do następnych zakupów to zupa, zrobiłam ją w wersji kremu, ale spokojnie można pominąć
greenscarfDziś zmodyfikowana wersja mojego popisowego awaryjnego obiadu, przeważnie mam pieczarki w lodówce i gdy nie mam totalnie weny w kuchni lub czasu na kombinowanie to robię
greenscarfPrzez przypadek, zrobiłam krem do pieczywa (ja wyżeram go łyżką ze słoika), który do złudzenia przypomina w smaku i w konsystencji banana zblendowanego z truskawkami
greenscarfMoje zapasy dyni ograniczyły się do kilku słoików puree i żelaznego zapasu mrożonej, więc zostałam zmuszona do kupienia świeżej. Wstyd się przyznać, ale po raz pierwszy
greenscarfBardzo prosta sałatka z kilku składników, ale nie ilość ma w tym przypadku znaczenie, ale jakość. Wszystkie składniki są bardzo zdrowe i zaliczane
Simple DishRóżowy koktajl kojarzy Wam się pewnie z takim dziewczyńskim napojem. W sumie coś w tym jest, ale w tym wypadku to napój nie tylko dla
Szybko Tanio Smacznie