Uwielbiam takie lekkie owocowe desery gdyż nie trzeba grzać się przy piekarniku. Takie jogurtowe torciki sprawdzają się zwłaszcza w lecie, orzeźwiają w gorący dzień. Ale
Smakołyki Asihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Przyznam się, że ta pyszność powstała przypadkowo, a teraz powtarzana jest regularnie. Kiedyś chciałam upiec
Di gotujePachnąca, cytrynowa, tradycyjna babka wielkanocna, urozmaicona aromatyczną herbatą matcha. Co prawda w tym roku wszystkie wypieki świąteczne miały być bez glutenu, ale w ostatniej chwili przypomniałam
Mienta blogOstatnio mało mnie tu było, mimo chęci nie udało mi się, długi czas walczyliśmy ze stroną, w międzyczasie dużo, dużo pracy. Oczywiście to nie był czas
dom-agi.plhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis pochodzi z moich starych zapisków i korzystałam z niego już niejednokrotnie. Ciasto jest bardzo łatwe w przygotowaniu i z
Di gotujeSkładniki: 200 g zmielonych migdałów (najlepiej ze skórką) 100 g mąki ziemniaczanej 150 g masła 5 dużych jajek 2/3 szklanki brązowego cukru 1 łyżeczka proszku do
Czerwień i błękithttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu, a smakuje rewelacyjnie. Robi się je podobnie do znanego
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Taką babkę drożdżową robię odkąd sięgam pamięcią. Niekoniecznie musi być wypiekiem świątecznym. Czasami ozdabiam ją lukrem, innym razem polewą czekoladową. Poniżej
Di gotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuJego przygotowanie jest pracochłonne, ale efekt wart włożonej pracy :) Składniki spód: 200 g herbatników 100 g masła 1 kg sera na sernik ok. 1/2 kg truskawek
czarrna od kuchnihttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Pamiętacie podstawowy przepis ciasta na mleku ? Ciasto jest niezwykle proste i naprawdę baaardzo smaczne. Ma delikatną konsystencję
Di gotujeBISZKOPT: jajka - 5 szt mąka pszenna - 3/4 szkl mąka ziemniaczana - 1/4 szkl cukier - 3/4 szkl proszek do pieczenia -1 łyżeczki woda gorąca - 1/5 szkl sól - 1
Camilla w kuchniW moim rodzinnym domu nie było tradycji pieczenia i dekorowania mazurków. Prowadzenie bloga kulinarnego poszerzyło moje kulinarne nawyki. W prawej zakładce Wielkanoc/Wielkanocne ciasta znajduje się już
Czerwień i błękitJeśli widzieliście już pierwszy w tegoroczny mazurek, to wiecie już pewnie, że zgodnie z moją rodzinną tradycją mazurki wyglądają jak małe torciki – tak je pamiętam
Ciastkozercy