13 i 14 lipca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 1 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na Słodko15 i 16 lipca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 2 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na SłodkoSzybki torcik agrestowy na zimno , bez pieczenia. Do zrobienia gdy mamy dojrzały piękny agrest. Oczywiście zamiast agrestu mogą być inne owoce: porzeczki, jagody, maliny, ale wówczas
królestwo garówIdealne, szybkie ciasto - serniczek oreo na zimno. Dla przełamania słodkiego smaku polecam dodać borówkę amerykańską :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldIdealne, szybkie ciasto - serniczek oreo na zimno. Dla przełamania słodkiego smaku polecam dodać borówkę amerykańską :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuBrownie migdałowe to idealna propozycja dla czekoladoholików oraz miłośników migdałów. Robiłam je już niejednokrotnie modyfikując przepis na brownie kokosowe - klik i choć obie wersje są przepyszne
Di gotujeSeria bezglutenowych słodkości cieszy się na blogu ogromną popularnością! Przypominam Wam kilka przepisów, które na nim znajdziecie – wystarczy kliknąć w zdjęcie. Zapraszam!
Ostra na SłodkoCiasto Ibiza z brzoskwiniami, budyniem i galaretką Ciasto Ibiza to pyszne, warstwowe ciasto z brzoskwiniami, galaretką i budyniem pomarańczowym na biszkopcie. Takie jogurtowe ciasto na zimno
Lekcje w kuchniSernik na zimno z mlekiem skondensowanym z brzoskwiniami i galaretką to szybkie oraz smaczne ciasto, które sprawdzi się przy każdej okazji. Podstawowa masa twarogowa składa się
Di gotuje17 i 18 czerwca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze 1 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma
Ostra na SłodkoDomowy czereśniowo miętowy kisiel z kaszą jaglaną kokosową. Jest to wersja deseru wegańska, bez cukru, bez laktozy. Oczywiście jak ktoś woli może dodać cukier. Ja wolę
wesoła kuchniaPrzepis na ciasto „wygrzebałam” w skoroszycie mamy z wycinkami z gazet. Na dole przepisu widnieje napis „naj” strona 32 Muszę powiedzieć, że strona 32 skrywa jeszcze
Słodki sentymentPyszne kruche ciasto z pomarańczową krówką z patelni i bitą śmietaną. Całość posypana startą skórką pomarańczową i czekoladą. Taki pomysł przyszedł mi na połączenie w całość
Słodki sentymentOstatnio mam głowę pełną pomysłów. Spisuję je na karteczkach, a te zaczynają się już piętrzyć. Dlatego przyszedł czas na realizację karteluszkowych zapisków Dzisiaj orzechowy skalniak. Ciacho
Słodki sentyment