Jeden z najpopularniejszych dodatków do obiadu, najczęściej kojarzony z niedzielnym obiadem, bardzo lubiany zresztą nie tylko przez dorosłych - buraczki tarte. Najsmaczniejsze z małych, ale słodkich buraków
Moja smaczna kuchniaSuróweczka..pyszna.. szybka do zrobienia. kapusta pekińska ogórek zielony marchewka por sól, pieprz majonez jogurt grecki Kapustę poszatkować, pora pokroić w pół talarki, marchewkę i
Moje domowe kucharzenieNasza jabłonka miała w tym roku sporo jabłek. Z części wycisnęłam sok, z części powstaje ocet jabłkowy a część po prostu zjadłam. Co jakiś czas wykorzystuję
Stare GaryNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniPrzepis na smaczną i tanią sałatkę z ziemniakami, ogórkami małosolnymi i parówkami. Składniki: 5-6 średnich ziemniaków cebula 4 ogórki małosolne puszka kukurydzy 4 cienkie parówki
e-PrzepisyKulinarnePrzepis autorski (mój). Sałatkę wymyśliłam "na poczekaniu". Chciałam zrobić jakąś lekką, a jednocześnie sytą i koniecznie - z makaronem. Wyszła przeeepyszna i chwilę po jej przygotowaniu musiałam
Di gotujeDzisiaj przedstawiam przepyszną sałatkę z makaronem i pieczonym kurczakiem. Składników w tej sałatce jest sporo, jak na bogato to na bogato. A, że najpierw je się
Smaki EwySkładniki : połowa małej główki kapusty włoskiej 1 ogórek majonez, musztarda sól, pieprz, cukier, sok z cytryny Przygotowanie : Kapustę pokroić drobno i posypać solą, lekko ucisnąć i
Proste PotrawyNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
Camilla w kuchniIdealna na weekend, przyjęcie lub od tak na śniadanie czy kolację – sałatka jarzynowa z groszkiem i kukurydzą. Prostota i smak, który uwielbiamy. Duża miska znika
Słodkie okruszkiKurki to bardzo delikatne i aromatyczne grzybki z których warto przygotować pyszny sosik. Sos ten pasuje do wszystkiego. Można go podać do mięska, do makaronu
Monia miesza i gotujeBulgur (tur. Bulgur, arab. برغل) – rodzaj kaszy z ziaren pszenicy, najczęściej pszenicy twardej, sporządzony z gotowanych i następnie wysuszonych ziaren zboża, często używany w kuchni tureckiej
mojewypiekiinietylkoCzasem z rana, po wstaniu z łóżka, mimo że jestem bardzo głodna, to sama nie wiem co bym zjadła, na co mam ochotę...Nie mam
Z Majeczką w kuchni