Dziś przedstawiam szybki i bardzo pyszny obiad. Nie wiem jak u Was, ale ja przerabiam nać marchewki, listki kalarepki, kalafiora, czy rzodkiewki na pesto, czasami dodaję
Moje Małe CzarowanieSałatka z szynką i tortellini jest bardzo szybka w przygotowaniu. Odrobina świeżego koperku dodaje jej świeżości i niezwykłego zapachu. Idealnie sprawdzi się w upalne słoneczne dni
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Witam i zapraszam na kolejny przepis z serii " domowe przetwory " Dziś przygotowałam pomidory krojone, w soku własnym. Takie pomidory w słoikach to doskonała alternatywa dla sklepowych
Kuchnia z widokiem na ogródSprawdzony przepis na kecthup, na którym bazuję od kilku lat. Majstruję tylko proporcjami przypraw, w zależności od tego, jaki stopień ostrości chcę uzyskać. Ketchup z cukinii
CoolinarniePLNa brak pietruszki w ogródku to chyba nikt nie narzeka. Polecam ściąć kolejny urodzaj i zmiksować najprostsze i najlepsze pesto pietruszkowe. Do zrobienia pesto potrzebna jakaś
codojedzeniaZielony dodatek do wędlin - szpinak w nowej odsłonie 1 worek szpinaku mrożonego (rozdrobniony!) 2-3 cebule ok. 10 rzodkiewek przyprawa Knorr Delikat P rzyprawa Uniwersalna Klasyczny
Kuchnia moimi oczamiNie mam zielonego pojęcia, kto wymyślił kotlety sojowe, ale tę osobę chyba nieźle poniosła fantazja – przecież kotlety są takie… No właśnie! Nijakie
Vegan TasteSzybkie w przygotowaniu i smaczne, danie Składniki: 70 dag pierś z kurczaka łyżka masła 40
RAROSSAPieczarkowe risotto Grzybów w tym roku jak na lekarstwo , a w zasadzie wcale więc , nie ma nadziei na risotto ze świeżymi borowikami , czy kurkami , które tak
Ogrodnik w podróżySkładniki filet z kurczaka 1 średni por kilka pieczarek sól, pieprz 2 ząbki czosnku kilka różyczek brokuła 2 szklanki bulionu Przygotowanie Mięso opłukać i osuszyć. Pokroić
Gaździnka warzyDIP czosnkowo koperkowy. SKŁADNIKI: 👌3 łyżki majonezu 👌2 łyżki gęstej śmietany 👌1 łyżka posiekanego koperku 👌pieprz wg.uznania 👌sól wg.uznania 👌3 ząbki czosnku WYKONANIE: 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 my social media
RITA food channelTapas do małe, wywodzące się z Hiszpanii przystawki. Są one podawane na zimno albo na ciepło. Może to być zarówno kawałek omletu, zapiekana bagietka, kawałek hiszpańskiej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pesto pietruszkowo – miętowe, przepis przetwory 2018 Mięta w tym roku jest wszędzie w moim ogródku i wymyśliłam pomysł jak ją przerobić na zimę. Pesto pietruszkowo
Kuchnia na wzgórzuŚniadanie angielskie to najczęstsza forma podania śniadania w hotelach. Prosto, smacznie i w takim wypadku każdy będzie w stanie wybrać coś dla siebie, więc hotel ma
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Doskonały dodatek do deserów takich jak naleśniki, gofry czy lody. 400 g wydrylowanych wiśni kilka łyżek cukru do smaku czubata łyżka mąki ziemniaczanej Wiśnie przełożyć
Smakołyki Asi