śniadania - 47913 przepisów (strona:355/3195)

Jakie są najnowsze trendy kulinarne w warszawskich restauracjach? 20

Ci, którzy lubią jeść poza domem, z pewnością zauważyli pewne zmiany dotyczące restauracyjnych menu. W ostatnim czasie trendy ukierunkowane są przede wszystkim na zdrowe dania i

smakowitehistorie.com
Turbo łatwe placki dyniowe 23

Turbo łatwe placki dyniowe! To świetna alternatywa dla placków ziemniaczanych. Składniki: Pół średniej dyni Średni ziemniak 0,5 szklanka startego sera cheddar 4 jajka 0,5

Niezły Młynek
Sezon na jabłka trwa – świeże, soczyste i pełne smaku – wykorzystaj to, co daje jesień! 32

Sezon na jabłka trwa dzięki pięknej jesieni, stąd dzisiaj zapraszam Was na francuskie tosty z karmelizowanymi jabłkami i wysoko białkowym twarożkiem. To idealna propozycja na jesienne śniadanie, które nie tylko rozgrzewa, ale również kusi aromatem cynamonowych jabłek i chrupiącego pieczywa. Świeże, soczyste jabłka są teraz najlepsze, dlatego warto je wykorzystać w codziennej kuchni, zwłaszcza do słodkich i sycących dań(...)pachnie jeszcze bardziej. W tym przepisie zastosowałam chleb tostowy na zakwasie z mąki pszennej pełnoziarnistej, który już trochę był czerstwy. Ale to nic nie szkodzi! Francuskie tosty to takie śniadanie, na które można wykorzystać resztki czerstwego pieczywo. Po prostu zero waste! Jabłka w tym daniu to taki polski akcent, który dodaje smaku i charakteru, nawiązując do naszych tradycyjnych, jesiennych

codojedzenia
Ciekawe pomysły na obiad i skąd je brać? 21

Wszechobecny pośpiech i brak czasu sprawia, że czasem trudno o kolejny dobry pomysł na obiad. Tymczasem obiad to jeden z najważniejszych posiłków w ciągu dnia, bardzo

smakowitehistorie.com
Jesienny Aperol Spritz - jesienne kostki 24

  #Jesieniary – to coś dla Was!  Jesień już w pełni, a chłodniejsze wieczory sprzyjają relaksowi z sezonowymi drinkami. Co powiecie na Jesienny Aperol Spritz? To

Niezły Młynek
Bitki wołowe 76

Share Pinterest Print Bitki wołowe to klasyka polskiej kuchni. To pomysł na idealny obiad dla całej rodziny. Powolne duszenie sprawia, że mięso jest delikatne, soczyste i

Oryginalny smak

Proponowane wyszukiwania