Sezon na śliwki w pełni, a z dodatkiem rodzynek od Hebar oraz mąki kokosowej to niebo dla podniebienia! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 10 ml
Truskawkowa FiestaKnedle ze śliwkami są pyszne podane na ciepło ze śmietaną i cukrem. Idealne danie na letnie dni, polecam przepis. SKŁADNIKI : 1/3 ziemniaków ugotowanych( waga
Kulinarne Fantazje MarioliSKŁADNIKI twaróg półtłusty 250 g 2 mniejsze banany mąka pszenna 80 g 1 mniejsze jajko odrobina soku z cytryny spora szczypta cynamon Sos 5-6
Smaczne mojeDelikatne i pyszne w smaku ciasto, do którego można wykorzystać dowolne owoce. Składniki 2 szklanki mąki 4 jajka 1/2 szklanki cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia
Wasze PrzepisyKoniec wakacji zbliża się wielkimi krokami – umil te ostatnie chwile pysznym ciastem! Zebrałam 15 przepisów na ciasta, które warto przygotować na koniec wakacji. Poniżej znajdziesz
Via GustoPieczony, rozpływający się w ustach camembert, to coś, co nigdy się nie znudzi ;) Z pieczonymi sezonowymi owocami smakuje wyjątkowo dobrze! 250 g sera camembert 450 g
Mienta blogKakao, banan i śliwka? Brzmi bardzo ciekawie, a smakuje jeszcze lepiej! Główną rolę odgrywa kakao oraz bewitella od BeWit ! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu
Truskawkowa FiestaSkładniki na 4 porcje ? 1 udziec z indyka bez kości ? 2 łyżki masła ? 2 liście laurowe ? ziele angielskie ? sól, pieprz do smaku ? 1/2 opakowania mrożonej włoszczyzny
To co kochamBigos to kwintesencja polskiej kuchni. Zachwyca bogactwem składników i niepowtarzalnym zapachem leśnych grzybów i suszonych śliwek. Składniki: ? 3 kg kapusty kiszonej ? 1 główka kapusty białej ok
To co kochamPieczony indyk w całości to mój debiut kulinarny. Długo szukałam odpowiedniego przepisu… marynata od mamy, farsz od siostry, rusztowanie z marchewki z internetu. W ten
To co kochamW sklepie ze zdrową żywnością kupiłam niedawno bezmięsny pasztet z czerwonej fasoli i tak mi posmakował, że upiekłam sobie swój. Na pierwszy rzut oka trudno zgadnąć
To co kochamDzisiaj pierwszy dzień jesieni, najmniej oczekiwany, tak jak i pora roku. No bo kto lubi pluchę jesienną, szczególnie gdy lato było piękne. Pozostaje nam tylko wierzyć
To co kochamW tym roku bardzo kiełbasianie na blogu przed wielkanocą. Proponuję różne odsłony białej kiełbasy, którą to dopiero niedawno odkryłam i bardzo mi posmakowała. Taka zapiekana ze
To co kochamTaki postny jada się tylko raz w roku, na kolację wigilijną. Aby smakował równie dobrze jak świąteczny z mięsem, należy go napakować dużą ilością grzybów suszonych
To co kocham