Pomidorów i ogórków nie powinno się łączyć ale ten bardzo smakowity duet gości na naszych talerzach. Zresztą to połączenie nie jest szkodliwe tylko po prostu ogórek
Monia miesza i gotujeCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuAkcja spiżarnia trwa dalej! Dzisiaj polecam przygotować kilka słoików z marynowanymi małymi kabaczkami, w słodko-kwaśnej zalewie z kurkumą! Pyszne! Zapraszam! SKŁADNIKI: - 1,5 kg małych
SMYKWKUCHNISkładniki: opakowanie tofu naturalnego 2 pomidory szczypiorek piórka pora opakowanie makaronu sojowego lub ryżowego Dressing: 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka octu ryżowego
AZgotuj!Składniki: melon truskawki jagody maliny banan 2 łyżki syropu klonowego Listki świeżej melisy Przygotowanie: Wymieszaj owoce , polej syropem klonowy, schłódź w lodówce.
AZgotuj!Składniki: bakłażan 2 ząbki czosnku 5 łyżek oliwy 1 łyżka czerwonego octu winnego sól pieprz Przygotowanie: 1. Pokrój bakłażana na 1 cm
AZgotuj!Jeśli macie dość gotowanego kalafiora z bułką tartą, warto spróbować go w jego najprostszej postaci - świeżego. Kiedy pierwszy raz spróbowałam tej surówki, nie miałam pojęcia z
Corner With RecipesSzybka do przygotowania, lekka, pełna witamin suróweczka z kalarepki i jabłka. Lubicie?Surówkę podałam na talerzu PARYS- PORCELANA BOGUCICE Składniki: 2 kalarepki 1 jabłko
Z Majeczką w kuchniSkładniki na 2 porcje: ser kozi w roladzie rukola 1/4 granata 3 łyżki żurawiny ze słoiczka 1 łyżka octu balsamicznego garść płatków migdałowych oliwa z
Moja Galeria SmakuSkładniki: pół sałaty lodowej ogórek zielony 2 ogórki korniszony 1 filet z kurczaka 100 g mozzarelli koperek bazylia 1 łyżeczka miodu 1 łyżeczka musztardy olej
Moja Galeria SmakuSkładniki: ulubiony miks sałat pomidorki koktajlowe filet z kurczaka mozzarella 2 łyżki octu winnego białego 4 łyżki oliwy sól, pieprz Filet z kurczaka usmażyć na niewielkiej
Moja Galeria SmakuSkładniki: puszka kukurydzy puszka ananasa słoik selera konserwowego por 4 ugotowane jajka 3 łyżki majonezu sól, pieprz Pora pokroić w cieniutkie paseczki. Seler, kukurydzę, ananasa odcedzić
Moja Galeria SmakuSkładniki: 100 g szpinaku 1 pomarańcza pół melona około 250-300 g 1 grejpfrut kilka plastrów szynki szwarcwaldzkiej 1 cebulka dymka Dressing: 1 łyżka octu balsamicznego
Moja Galeria SmakuSkładniki: 1 słoik śledzi w zalewie octowej 140 g fasoli czerwonej z puszki 140 g kukurydzy konserwowej 140 g marchewki konserwowej 3 kawałki papryki marynowanej
Moja Galeria SmakuSkładniki: 1 filet z kurczaka (około 220g) 1/2 główki sałaty lodowej 1 średnie mango 1 cebulka dymka papryczka chili (opcjonalnie) 1 łyżeczka oliwy Sos: 100
Moja Galeria Smaku