Colesław z kapusty pekińskiej to pyszny dodatek do obiadu czy dań z grilla. Surówka jest szybka i prosta w przygotowaniu, a smakiem urzeknie każdego. Nic dziwnego
e-PrzepisyKulinarneSkładniki : • 2 garście rukoli lub roszponki • 4 jajka ugotowane na twardo • pęczek rzodkiewek • 3 łyżki kiełków rzodkiewki • sól • pieprz • oliwa z oliwek Przygotowanie : Rukolę/roszponkę
KUCHNIA POLSKAPrzystawka, która może mieć bardzo różne nadzienie. Może takie jak zaproponowałem, ale można tez z twarożkiem i orzeszkami piniowymi, albo kozi serem i jabłkami, a można
R'n'G KitchenPieczarki można dodawać praktycznie do każdej potrawy czy to pizzy, czy sosu a nawet zupy. To bardzo wdzięczny produkt i szybki w obróbce. Zaproponuję go w
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kolejna propozycja jako dodatek do grilla lub ogniska. Szybka, zdrowa i przeprzyjemna w smaku. Sezon na najlepsze pomidory i ogórki na świecie przed nami, nic tylko
KardamonovySkładniki: 1 długi ogórek szklarniowy lub 6 średnich ogórków gruntowych; 1/4 średniej cebuli; 1 łyżka ziaren sezamu; 1 łyżka drobno posiekanego, świeżego koperku; 1/3 szklanki octu
Gospodyni MiejskaCześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na wiosenną sałatkę z dodatkiem 3 gatunków sera. Do przygotowania potrzebujemy: - mix sałat (ja użyłam mieszankę młodych liści) - pół opakowania sera z
Bez CebuliZ apracowanym proponuję wykorzystać do sałatki gotową mieszankę z puszki. Składniki : puszka mieszanki meksykańskiej bonduelle mały por 2-3 jajka majonez, gesty jogurt sól, pieprz Przygotowanie
Proste PotrawySezon szparagowy w pełni więc korzystajmy i jedzmy to smaczne i wartościowe warzywo. U mnie sałatka ze szparagami w roli głównej. 10 szparagów zielonych 1 op
Kolorowa kuchnia ElkiPyszna surówka, świetnie pasująca do wszelkich mięs. Młoda kapusta już jest dostępna, trzeba z tego korzystać. Najbardziej lubię młodą kapustę surową więc dla mnie to smakowita
Stare GaryWitam serdecznie Tym razem chciałabym zaproponować przepis na smaczną sałatkę ziemniaczaną z papryką. Sałatka idealnie pasuje do mięsa i możemy ją podać na przykład do pieczonego
Uwaga Babcia GotujeSKŁADNIKI 300 g ugotowanej komosy ryżowej 150 g groszku 150 g fety 2 cukinie 2 szalotki 2 ząbki czosnku 3-4 gałązki natki pietruszki 10 listków
La grande e la piccola cuocaDziś będzie o strączkach w kuchni polskiej, o całym naszym bogactwie jakie mamy, a nie korzystamy z niego zbyt często. Można po nie sięgać cały rok
Apetyczna babeczkaSkładniki: 20 dag żółtego sera 1 pęczek rzodkiewek 1 krótki ogórek 4 jajka 1/2 pęczka koperku 1 jabłko 4 łyżki majonezu 1 łyżka jogurtu greckiego 1
Qchnia po prostuPesto bazyliowe jest pyszne zarówno na ciepło jak i w wersji sałatkowej zimnej. Już pokazywałam już kiedyś sałatkę z samymi pomidorkami i kulkami mozzarelli. Tym razem
nietylkopasta.pl