Kaki i mozzarella a’la caprese to najszybsza sałatka, którą można przygotować na śniadanie lub kolację. Jeśli w ciągu dnia dopada mnie głód to przygotowuję
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięKlasyk nad klasykami, uwielbiam, podaję i smakuję często! Znam wersję z rodzinnego domu z dodatkiem octu, bardzo wytrawnie, jednak z octu w swoim domu rezygnuję kiedy
Zasmakuj KuchniByły już wędliny i ciasta zebrane w jeden post teraz kolej na sałatki-moje ulubione i najpopularniejsze na moim blogu-polecam Król imprezy
Swojskie jedzonkoDziś mam dla Was przepis który mi kojarzy się z dzieciństwem. Taki własnie szpinak robi moja mama i nie spotkałam się z takim podawaniem szpinaku nigdy
nietylkopasta.plSkładniki 1 kg białej rzepy 1 łyżka soli 1 łyżka cukru 70ml wody 1 łyżka mąki z ryżu szczypta soli 4 cm imbiru,pół pęczka szczypiorku
w mojej kuchniSkładniki warzywa 2kg kapusty pekińskiej 4 sztuki marchew pokrojone w julienne 1 sztuka biała rzodkiew,lub pęczek rzodkiewki ,lub 1 kalarepa 1 sztuka por 1-2
w mojej kuchniSkładniki 1 kg marchwi pokrojonej julienne ,lub startej na tarce jarzynowej 1/2 szklanki oleju słonecznikowy ,winogronowy -nie oliwy 3 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli 4 łyżki
w mojej kuchniProsta surówka z czerwonej kapusty na zimno . Chrupiąca, bo niegotowana. Delikatnie zmiękczana tylko octem z czerwonego wina. Bez żadnych zbędnych dodatków. Bez śmietany, bez majonezu, bez
Moja DelicjaWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: opakowanie rukoli, opakowanie pomidorków koktajlowych, opakowanie sera feta, średniej
JejKuchniaUwielbiam wędzonego łososia, kocham łososia. Działa na mnie w wyjątkowy sposób. Łososiem można mnie udobruchać, można mnie łososiem przeprosić, można mi łososiem dodać energii i bardzo
Z Kuchni Do KuchniNie zawsze kanapka musi być jedynym rozwiązaniem na pyszne śniadanie. Ostatnio mieliśmy okazję zjeść pyszne i bardzo szybkie w przygotowaniu tosty z szynką i mozzarellą. Ich
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Składniki: 200 g filetów ala matias 1 szalotka 3 ogórki konserwowe 1/2 słoiczka grzybów marynowanych 3 łyżki majonezu sól, pieprz Przygotowanie: Filety śledziowe zalać wodą i
czarrna od kuchniZdrowych i pysznych surówek nigdy dość, tym razem posiekałam to co miałam w lodówce i tak padło na kapustę, pora i jabłko. Niby klasyk ale tym
Moje Małe CzarowanieSałata zielona podana sama mało komu smakuje. Odrobina sosu, różnego rodzaju niemalże od razu zmienia jej smak. Sałata z sosem serowym Wczoraj na obiad przygotowałam spaghetti
mecooksWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: mała kapusta pekińska, większa marchewka, nieduże jabłko, sól, pieprz
JejKuchnia