Składniki: matiasy 8 sztuk, majonez 5 łyżek, papryczka chilli 1 mniejsza, sok z cytryny 1 łyżka, curry 2 łyżeczki śledzie matiasy wymoczyć dwa razy w zimnej
W Mojej Kuchni LubięFaszerowane warzywa (i pieczarki) to coś, co mogłabym jeść bardzo często! Nie wiedząc czemu, mam do nich słabość. Na moim blogu znajdziecie warzywa faszerowane aromatycznym risotto
Be Fit Be StrongLato to czas grilli, imprez do rana, a także spotkań z przyjaciółmi na świeżym powietrzu. Dziś zapraszam Was po przepis na fajna przekąskę, która sprawdzi się
Z Majeczką w kuchniDziś przedstawiam kolejny pomysł na szybkie i pyszne śniadanie. Rumiane i chrupiące tosty z wędzonym łososiem, awokado i mozzarellą z pewnością zaspokoją głód na długi czas
karmelowyPrzepis podstawowy na placki z jajek i żółtego sera znajdziecie tu - klik , a ich wzbogaconą wersję tu - klik . Uwielbiam je i dość często robię! Ostatnio mi
Di gotuje„JEDYNE TAKIE WAKACJE Z SEKO” Składniki: 1 słoiczek makreli w oleju Seko 1 mała bagietka 1 szalotka 2 łyżki serka kanapkowego śmietankowego sól, pieprz 2
czarrna od kuchniObiad na szybko? Proszę bardzo👆👆 Idealne również na wynos do jednego pudełeczka, które można spożywać na zimno. Z sosem czosnkowym, warzywami i jesteśmy syci na kilka
Zdrowie i pysznie na talerzuSkładniki: 1 tortilla 30 cm 1 serek chrzanowy 150 g 1 średni pomidor 1 puszka tuńczyka w kawałkach kawałek pora sól, pieprz Przygotowanie: Pomidora obrać ze
czarrna od kuchniPowiem tylko pyszny. Dostałam ten przepis od jednej Angielki. W miseczce wymieszać sos sojowy, sos rybny, curry,oliwę sezamową. Makaron zalać wrzącą wodą i zostawić na
Kuchnia PokoleńPasta z makreli z dodatkiem twarogu i warzyw jest pastą bardzo smaczną i szybką w przygotowaniu. W dodatku jest dietetyczna i lekka. Najlepiej jeść ją z
Kulinarne Fantazje MarioliNiedrogi i prosty w przygotowaniu DUSZONY PSTRĄG W SOSIE SZCZAWIOWYM... Artykuł Pstrąg w sosie szczawiowym pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWydawałoby się, że salsa może być tylko z pomidorów, no cóż ja zrobiłam ją z ogórków kiszonych. Salsa wywodzi się z Meksyku i jest to rodzaj
Smaki EwyOstatni piątek tego roku i zarazem ostatni tegoroczny wpis w ramach Fish Friday chciałabym uczcić łososiem w cieście francuskim na kalafiorowym puree. Danie jest absolutnie fantastyczne
DietologBardzo często szukamy inspiracji na przygotowanie pysznej sałatki do potraw z grilla. Jedną z naszych ulubionych sałatek była i cały czas jest sałatka ziemniaczana – idealnie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Przepis na szybki, pyszny i zdrowy obiad bo w łososiem - najlepszym nośnikiem kwasów omega. Wystarczy połączyć makaron, łososia, śmietanę, coś zielonego i mamy obiad pierwsza klasa
Bernika - moj kulinarny pamietnik