Zawsze, jak chcę zrobić coś słodkiego dla mojego męża, który jest chyba największym łakomczuchem jakiego znam, staram zrobić się coś oryginalnego i czego jeszcze nie konsumował
SMYKWKUCHNISKŁADNIKI: ZACZYN: - 1/2 szkl zakwasu żytniego -1/2 szkl wody - 4 czubate łyżki mąki żytniej Odstawiamy na 12 godzin na ciasto główne: - 2,5 szkl mąki
SMYKWKUCHNITARTA DYNIOWA Z PALUSZKAMI KRABOWYMI I I DORSZEM CYKL DIETA NISKOKALORYCZNA Zapraszam na bardzo prosty w przygotowaniu obiad, z przepyszną dynią na pierwszym planie, świeżą
SMYKWKUCHNIKompot z rabarbarem ;-) Smak dzieciństwa, na poprawę nastroju! Niewątpliwie jest to powrót do smaku dzieciństwa. Jedyny taki w swoim rodzaju, bardzo orzeźwiający i smakowity. Do przygotowania
SMYKWKUCHNISkładniki: - 1 margaryna - 1/2 szklanki mleka -1,3 szkl cukru - 4 czubate łyżki kakao - 100 g czekolady mlecznej - 2 banany - 4 gruszki - 5 jaja - 2 szklanki
SMYKWKUCHNISoczyste i chrupiące szparagi zapiekane z pomidorami i kaparami z dodatkiem prawdziwej włoskiej oliwy z oliwek, jak i świeżej bazyli. Pyszota! Proste i szybkie w przygotowaniu
SMYKWKUCHNI" BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO" KONKURS ZAPRASZAM NA PRZEPYSZNY OBIAD! „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego powinien być stałym gościem naszej
SMYKWKUCHNIWIOSNA NA DOBRE ZAGOŚCIŁA NA NASZYCH TALERZACH! ZAPRASZAM! TARTA Z ZIELONYMI SZPARAGAMI I BOTWINKĄ! SKŁADNIKI: - świeża botwinka + 2 małe buraczki - 1/2 pęczka zielonych szparagów - 2 ząbki
SMYKWKUCHNIPRZEPYSZNE I ROZPŁYWAJĄCE SIĘ W USTACH ZAPIEKANE NALEŚNIKI Z BANANAMI I MIODEM EUKALIPTUSOWYM!!! PALCE LIZAĆ! „BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO” „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem
SMYKWKUCHNIOWOCOWA SAŁATKA Z TRUSKAWKOWĄ GALARETKĄ! NAJLEPSZA NA SŁONECZNE DNI! Przepyszna kolorowa, aromatyczna, wielobarwna sałatka owocowa z zatopionymi w galaretce truskawkami. Bardzo prosta bo to co proste
SMYKWKUCHNIUwielbiam to danie, niesamowity i niepowtarzalny smak, jedyny w swoim rodzaju! Mój ulubiony smak słodko- kwaśny! Sezon warzywny w pełni, wprowadźcie do Swojej kuchni nowe smaki
SMYKWKUCHNIORZEŹWIAJĄCY KOKTAJL TRUSKAWKOWO- BANANOWY Z SYROPEM MIĘTOWYM! NAJLEPSZY NA UPALNE DNI! SKŁADNIKI: - banan - 500 g truskawek - 1 szklanka mleka - 3 słodziki - syrop miętowy Wszystkie składniki
SMYKWKUCHNIDZIEŃ DOBRY! ;-) SKŁADNIKI: - 500 g świeżych truskawek - 200 g mrożonych malin - 2 łyżki brązowego cukru - 10 łyżek schłodzonej wody mineralnej lub kilka kostek lodu Wszystkie składniki
SMYKWKUCHNIDłuuuugi weekend... A może tak zrobić coś innego niż grill? TAK GOFRY!!! ;-) ZAPRASZAM! „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego wypróbuj go już
SMYKWKUCHNIRisotto ze szparagami i szpinakiem! Bardzo smaczne i dość proste w wykonaniu danie. Świeży szpinak, świeże szparagi zielone i białe, dodatek czosnku i białego wina, smakowite
SMYKWKUCHNI