B aaardzo smaczne, kruche, pieczone pierogi. Chodziły za mną już od dawna. Długo szukałam idealnego przepisu na ciasto, a ten który wykorzystałam w poniższym przepisie w
coolinarnastrefa.blogspot.comSkładniki: ok. 400-500 gram mięsa mielonego przecier pomidorowy makaron lub ziemniaki 1 średnia cebula 1 jajko bułka tarta mąka śmietana przyprawy: sól, pieprz, bazylia suszona
Pudełko rozmaitościPost Pasta jajeczna z tuńczykiem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Cannelloni z mięsem mielonym w sosie porowym pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Pizza Margherita pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePizza Capriciosa czyli kapryśna Post Pizza capriciosa pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Sos pomidorowo – cebulowy pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Muszle makaronowe (conchiglioni) z mozzarellą, mascarpone, ricottą i parmezanem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne Przeboje