masz pomysłu na sobotni obiad, mam coś dla Ciebie. Delikatne mięso kurczaka w sosie koperkowym z dodatkiem ziół a to wszystko podane z makaronem. czytaj przepis
Kulinarna ChwilaNieustanie szukamy nowych pomysłów na świąteczne dania, niedzielny obiad, ten przepis może Ci się spodobać. Rolada za schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie z dodatkiem wina. czytaj przepis
Kulinarna ChwilaPrzepis na fit pieczone placki ziemniaczane z dodatkiem dyni. Można zrobić je w wersji vege bez jajka. Jeden placek ma max 90 kcal. Czytaj więcej »
Pychotkaaanaleśnik nałożyć porcję szpinaku, rozsmarować, złożyć na połowę i zwinąć w rulon, można posypać koperkiem - wyjątkowe w smaku o złotym kolorze kurkumy z nadzieniem szpinakowo-twarogowym są idealne na obiad czy na kolację..........SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubięviagusto.pl/category/przepisy/rodzaj-dania/ciasta/ Bądź na bieżąco – odwiedź social media bloga: Facebook Instagram Pinterest Sprawdź najnowsze przepisy Ciasto Dalgona Coffee – tarta z kawą i mlecznym kremem Jaki zrobić obiad w listopadzie? Ponad 20 przepisów Fit szarlotka z płatkami owsianymi | DIETA 1800 KCAL Prosta sałatka z przyprawą curry – przepis Szafy chłodnicze gastronomiczne i ich zalety – co powinni wiedzieć szefowie
Via GustoRozgrzewająca zupa z mięsem i warzywami to super pomysł na smaczny i sycący obiad, szczególnie w jesienne i zimowe dni! Artykuł Rozgrzewająca zupa z mięsem i warzywami pochodzi z serwisu Kulinarne Cuda
Kulinarne Cudagrzybowa z okolic Rymanowa bynajmniej nie jest polewką. To bogata zupa, pełna warzyw, zabielana śmietaną i podawana z kładzionymi kluseczkami. Będzie doskonałym wyborem zarówno na codzienny, jak i świąteczny obiad. Przepis pochodzi z publikacji: Kulinarne podróże z „Jasiem Wędrowniczkiem”. Zupa grzybowa z kładzionymi kluseczkami - kuchnia podkarpacka Składniki: garść suszonych grzybów 1 marchew 1 pietruszka 1/2 selera 1/3 pora
Trzeci talerzWykwintne danie, które możemy przyrządzić na Święta lub niedzielny obiad. Piersi z kaczki w pysznym sosie z dodatkiem ananasa, podane z ziemniakami i surówką. czytaj przepis
Kulinarna ChwilaSuper przekąska na zimno, jak i podgrzana. Efektowna pajęczyna na pomarańczowych naleśnikach na pewno zrobi furorę na stole :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSuper przekąska na zimno, jak i podgrzana. Efektowna pajęczyna na pomarańczowych naleśnikach na pewno zrobi furorę na stole :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldmoje recenzje książek. Ale nie przestałam gotować, choć przyznaję, że przez ostatnie 2 miesiące moje życie jakby zatrzymało się na pracy zawodowej. Jeden projekt gonie następny i samodzielnie przygotowywane obiady należą do rzadkości. Bywanie w różnych miejscach oznacza, że sporo posiłków jadam poza domem i tęsknię za domowymi posiłkami zgodnymi z moimi upodobaniami smakowymi. Dlatego z pomocą przychodzi sezon
Weekendy w domu i ogrodzielaurowy, 2 kulki ziela angielskiego opcjonalnie: suszone grzyby, suszona żurawina, suszone śliwki, smalec MOJA RADA: pyszny domowy pasztet możemy wykonać także z resztek mięsa które zostały nam z obiadów lub na przykład po świętach. Wystarczy zmielić wszystko w maszynce, dodać rosół lub bulion, przyprawy, surową wątróbkę, jajka, cebulkę i gotowe. *** Mięso (oprócz wątróbki) przekładamy do garnka
Blog z ApetytemZapiekane talarki ziemniaków z dodatkiem kiełbasy i czerwonej papryki w sosie śmietanowo – serowym z gałką muszkatołową. To bardzo aromatyczna i prosta w przygotowaniu zapiekanka, którą podasz na obiad dla całej rodziny. Jest smaczna i sycąca. Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą, papryką i cebulką to niewątpliwie idealny pomysł na ciepłe danie podczas imprez. Zapiekankę można podawać jako samodzielne danie bądź
Zasmakuj KuchniDziś przyjrzymy się mojemu ulubionemu przepisowi na udka duszone z marchewką i cukinią. Podzielę się z Tobą przepisem na danie, które zachwyci Twoje kubki smakowe i
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Inspirację na dzisiejszy obiad znalazłam jakiś czas temu na blogu kulinarna chwila. Pomysł przygotowania udek z kurczaka w wersji jak kotlety schabowe i zapieczenia ich z dodatkiem sosu tatarskiego i żółtego sera od razu przypadł mi do gustu. Sos, jakiego nie wykorzystałam do mięsa, posłużył jako sos do ryżu. Wyszło ciekawie i jakoś tak inaczej niż robiłam do tej pory
Smaki Na Talerzu