strunowy, miarki, szpatułki, waga czy chociażby druciana kratka do studzenia. Kiedy już wiemy w co mamy się zaopatrzyć możemy ruszyć dalej i poznać wskazówki, które pomogą nam osiągnąć jak najlepsze efekty w pieczeniu - np. pamiętajmy, aby potrzebne składniki były zawsze w temperaturze pokojowej, składniki dokładnie odważone, aby nie uchylać piekarnika zbyt wcześnie oraz jak sprawdzić o ile więcej jest(...)słodkości - np. ciasteczkowe lizaki, ciasteczka ślubne, babeczki, makaroniki czy słodki bufet! Znajdziemy tu przepisy na ciasteczkowe lizaki z białą czekoladą, ciasteczkowe lizaki o smaku truskawkowo-czekoladowym, podstawowy przepis na sernik i różne jego warianty, trójwarstwowy mus czekoladowy, domowy mus czekoladowy oraz kieliszki szampana o smaku truskawki i białej czekolady. Są też przydatne informacje o projektowaniu i produkcji tortów
Plate of Joy