To nie są zwykłe babeczki. To babeczki nie z tej ziemi! Mają aksamitną konsystencję i niespodziankę w środku. Mmm, palce lizać! Poziom zaawansowania: Łatwy Składniki na
Pyszny DuetSą niezwykle aksamitne i rozpływają się w ustach. Można je przygotować również z dodatkiem innych owoców sezonowych. Idealnie będą pasować maliny, czy borówki. Poziom zaawansowania: Łatwy
Pyszny DuetGłównie uwielbiane przez dzieci, ale również przez dorosłych. Moje ulubione z czekoladową polewą...💜 Bardzo proste i szybkie do zrobienia! Do przygotowania muffinek możecie
kulinarne odsłony patiBabeczki to jedne z najprostszych wypieków i zawsze się udają, ich przygotowanie nie wymaga zbyt dużego czasu pracy. Uwielbiają je zarówno dzieci jak i dorośli. Nie
Zrób to smacznieMuffinki z czekoladą mają dla mnie kilka niepodważalnych zalet. Po pierwsze można je przygotować w pół godziny, po drugie pasują na każdą okazję - do podjadania
Kulinaria - potrawy z różnych stron świataKochani najlepsze śnia dania to te zja dane w gronie ro dzinnym. Właśnie dlatego najlepiej lubię weeken dowe leniwe śnia dania, które można wspólnie celebrować. Ciepłą
ChilliJemyJeśli po świętach nie macie jeszcze dosyć jajek to przychodzę Wam z ciekawą propozycją. Bezglutenowe muffinki z jajkiem to propozycja jak oryginalnie wykorzystać nadmiar ugotowanych jajek
365 dni dookoła kuchniDelikatne, miękkie i soczyste. Idealne na przekąskę i podwieczorek. Dla dorosłych i dla dzieci :) 12 sztuk ciasto: 150 g mąki (szklanka) u mnie orkiszowa jasna 1
KucharzycaCóż tu dużo pisać… gorzka czekolada w połączeniu z masłem orzechowym dała serce przepysznym babeczkom, tworząc z nich puszyste praliny. Czas ich przygotowania był dłuższy
Kucharzycaskładniki: 110 g mąki orkiszowej lub pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 100 – 130 g cukru 1 jajko 50 ml mleka 60 g masła, miękkiego 50
Domowy Smak JedzeniaObok tradycyjnych wielkanocnych bab i mazurków na świątecznym stole warto postawić słodkie, kruche tartaletki z musem z mango i pomarańczy, ozdobione złotymi słodkimi gniazdkami
Bon appetit mon amieskładniki: 110 g mąki orkiszowej lub pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 100 – 130 g cukru 1 jajko 50 ml mleka 60 g masła, miękkiego 50
Domowy Smak JedzeniaOd dawna miałam ochotę wypróbować babki ponczowe. Aby nie zaczynać od eksperymentów i postanowiłam wykorzystać gotowy przepis. Padło na przepis Pawła Małeckiego –>KLIK. Wprowadziłam
Mienta blogByła babka z białek , zostały żółtka ..no i są babeczki z żółtek.Można zrobić małe babeczki lub jedną większą.Pomysł na nie znalazłam tutaj. Takie babeczki
Moje domowe kucharzenieZ powodu pernamentnego niedoczasu w jakim ostatnio żyję, wszystkie szybkie desery i ciasta są przeze mnie bardzo mile widziane A te rogaliki szykuje sie tak szybko
Relaxtime