Nasza ulubiona zielona pasta na kanapki- z rukoli. Z nutą słonecznika i czosnku, lekko pikantna, o crunchy konsystencji. Genialnie smakuje z kromką chleba, pomidorem i dodatkiem
Kraina Miodem PłynącaOmlet można zrobić z różnymi dodatkami,zarówno z warzywami jak z wędliną,czy nawet z mięsem. Niedawno zrobiłam tradycyjny omlet hiszpański bez zbędnych dodatków,smakował pysznie
Kuchnia BeatyMakaron z kurkami w sosie śmietanowym. Makaron z kurkami Bardzo szybki w przygotowaniu i prosty makaron z kurkami w czosnkowym sosie śmietanowym z pomidorami, tymiankiem
Moja Książka KucharskaRóżnego rodzaju placki warzywne robię bardzo często. Oczywiście najpopularniejsze to są placki ziemniaczane, ale coraz częściej sięgam po cukinię, z której też przygotowuję placki i nie
Danka PichciBrokuł! Jak ja uwielbiam to warzywo, a jeszcze tym bardziej w połączeniu z serem feta! Po prostu całość jest taka smaczna, że tylko bym jadła i
Gotuj z Prezesem