Słodkie i zdrowe doładowanie energii w ciągu dnia. Nie kupujmy takich batonów w sklepach skoro są tak proste w wykonaniu. Takie batony możemy jeść od razu
Niezły MłynekZa oknem gorąco i upał, nie zamierzam narzekać, bo czekałam na to słońce tak długo. W taką pogodę pragnienie wzrasta, więc postanowiłam jakoś temu zaradzić. Firma
Blondynka GotujeWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Często jadacie kanapki z wędliną i serem? A może dla odmiany zrobicie pyszną pastę z awokado i
Marta GotujeKolejne lody, tym razem jogurtowe. Jeśli nie lubicie mocno słodkich lodów, a uwielbiacie cytrynę tak jak ja, polecam. Jedyne co nie do końca mi się w
Blondynka GotujeK ochamy truskawki, są znakomitym dodatkiem do wiosennych sałatek, niskokaloryczne i aromatyczne czego chcieć więcej :) Znakomicie smakują otulone limonkowym winegretem w towarzystwie dietetycznego arbuza
SzczyptaSmaQProsta przekąska lub przystawka, na nieoczekiwanych gości lub zaskoczenie. Na ostatniej imprezie była hitem, a to dlatego, że skończyło się jedzenie i nikt nie
Niezły MłynekChwilowo będę rzadziej do Was zaglądać, ale postaram się wrzucać od czasu do czasu coś dobrego. Dziś naszło
Życie na widelcuDzisiaj zapraszamy Was na danie z makaronem. Proste, szybkie i smaczne. Chciałyśmy powitać czerwiec na zielono i udało się nam ... Szpinak jak wszem wiadomo
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiDobrze wiecie jak kocham sery. Koryciński Swojski Czesławy Zarzeckie j to ser, który uwielbiam. Uwielbiam za smak, za naturalny skład, za to, że jest uniwersalny i
Blondynka GotujePogoda nam ostatnio nie dopisuje, ale to nie znaczy, że mamy nie czerpać przyjemności z grillowania. W moim domu ostatnio aktywnie używamy grilla elektrycznego, kupiliśmy takiego
Niezły MłynekTym razem na blogu zagości tarta bezglutenowa z rabarbarem. Rabarbar to warzywo polecane osobom na diecie, ponieważ w
Życie na widelcuWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Zapraszam na koktajl z truskawek i jagód. W sezonie mamy już świeże truskawki więc idealnie nadadzą się do
Marta GotujeZapragnęłam czegoś słodkiego ... raz dwa zakręciłam muffiny ! :-) Do wypieku użyłam mąki kukurydzianej, którą uzyskuje się z
Życie na widelcuTa potrawa przywędrowała do nas z Anglii. Moja kuzynka Danka przywiozła nam to danie jako deser na świąteczny obiad bożonarodzeniowy( który szybko stał się daniem
Kuchnia BeatyPora na nowe połączenie smaków. Inspiracją do wykonania dania był przepis z magazynu Slowly Veggie. Po przeczytaniu tego
Życie na widelcu