Co powiesz na przepis na kotlety siekane w panierce z kajzerki ? Wg mnie to ciekawy pomysł na urozmaicenie codziennych obiadów, a dodatkowo pomysł na wykorzystanie lekko
Smaki Na TalerzuSałatka z kurczakiem, sałatą lodową, kiszonym ogórkiem, serem cheddar, grzankami, boczkiem oraz sosem majonezowo-ketchupowo-musztardowym. Niepozorna, a baaaardzo smaczna. Sałatkę przygotowałam w niezbyt wysokiej salaterce
Smaki Na TalerzuKluski na parze z szybkim sosem z kurczaka Dziś ma dla Was pomysł na szybki obiad. Pampuchy z szybkim sosem z kurczaka. Pysznie, prosto, idealnie. Czasem
Słodkie okruszkikurczakiem, chorizo i serem. Idealnie pasuje do ryżu lub kopytek. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 2-3 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI: 500g fileta z piersi kurczaka 140g kiełbasy chorizo 1 szalotka 2 ząbki czosnku 100g suszonych pomidorów w oleju 300ml passaty pomidorowej 250 ml śmietanki 30% 50g sera parmezan 2 łyżki świeżo posiekanego tymianku
karolgotujekurczakiem, chorizo i serem. Idealnie pasuje do ryżu lub kopytek. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 2-3 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI: 500g fileta z piersi kurczaka 140g kiełbasy chorizo 1 szalotka 2 ząbki czosnku 100g suszonych pomidorów w oleju 300ml passaty pomidorowej 250 ml śmietanki 30% 50g sera parmezan 2 łyżki świeżo posiekanego tymianku
karolgotujeTo od jakiegoś czasu jeden z moich ulubionych pomysłów na gulasz. Przepis widziałam już dawno temu u Beti (Kruche Babeczki). Zmniejszyłam nieco ilość składników, kilka kroków
Smaki Na TalerzuTe ruloniki z tortilli z farszem drobiowo-serowym to fantastyczna przekąska na wszelkiego rodzaju domówki czy Sylwestra. Są pyszne. Jestem pewna, że zaskoczy Cię też to
Smaki Na TalerzuAleż to było dobre!!! Mam ostatnio fazę na pieczone frytki z batatów i mogłabym jeść je niemalże do wszystkiego. Wymyśliłam sobie, że przygotuję je ponownie, tym
Smaki Na TalerzuPęczotto z kurczakiem i warzywami to danie, które stanowi połączenie trochę klasycznego risotto z popularnym w kuchni polskiej pęczakiem. To połączenie zapewnia bogaty smak i interesującą
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!podwójna pierś z kurczaka 2 łyżki majonezu 2 łyżki mąki 1 jajko cebula natka koperku sól i pieprz do smaku olej do smażenia (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Wykonanie: Filet z piersi kurczaka siekamy w drobną kosteczkę. Cebulę również drobniutką kosteczkę. Posiekaną przekładamy do mięsa i mieszamy. Kolejno dodajemy majonez, jajko, mąkę oraz poszatkowany koperek. Doprawiamy mięso solą i pieprzem. Ponownie
Olcia gotuje!Przed Wami kolejny pomysł na proste i szybkie danie obiadowe na bazie makaronu, Tym razem makaron spaghetti podałam z kurczakiem podsmażonym razem z czerwoną papryką i
Smaki Na Talerzu