Nic tak dobrze nie działa na poprawę nastroju po ciężkim tygodniu pracy, jak filiżanka pysznej, aromatycznej kawy i słuszna porcja lekkiego, wybornego ciasta. Zapewniam. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamJeśli macie niewiele czasu na przygotowanie obiadu ten przepis jest właśnie dla Was. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Szybkie spaghetti z tuńczykiem Składniki 200 g makaronu spaghetti
To co lubię - gotuję i polecamPo tylu słodkościach przyszła pora na coś bardziej wytrawnego. Macie ochotę na śledzie? Sałatka jest wyrazista w smaku dlatego, żeby przełamać jej smak można dodać łyżkę
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj smacznie i kolorowo. Polecam lekkie warzywne danie, które możemy gotować przez cały rok, jednak w sezonie letnim smakuje najbardziej. Zapraszam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Leczo
To co lubię - gotuję i polecamKolejna z zup, które uwielbiam, a jaka zupa jest Waszą ulubioną? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Botwinka Składniki 1 pęczek młodej botwinki 1 marchewka 1 mała pietruszka
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na dzisiejszą potrawę dostałam od mojej babci. Kapusta z łazankami jest smaczna i prosta w wykonaniu, a do tego całkiem niedroga. Możecie ją zrobić z
To co lubię - gotuję i polecamPrzed krótkim urlopem wrzucam jeszcze jeden z moich ulubionych przepisów na młodą kapustę. Obowiązkowo z dużą ilością koperku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Młoda kapusta Składniki 1
To co lubię - gotuję i polecamUwielbiam zupy , najbardziej te z dużą ilością warzyw. Dzisiaj zupa kalafiorowa, warzywa z uprawy ekologicznej (jeśli mamy taką możliwość) więc mam pewność, że nie jest z
To co lubię - gotuję i polecamŚledzie jemy przez cały rok, ja osobiście najbardziej lubię te w śmietanie z dodatkiem jabłka, ale dzisiaj zapraszam Was na śledzie z curry. Dla tych którzy
To co lubię - gotuję i polecamSezon na szparagi trwa wyjątkowo krótko więc warto wykorzystać ten czas maksymalnie. Szparagi polubiłam całkiem niedawno 2-3 lata temu i żałuję że tak późno. Przepis
To co lubię - gotuję i polecamW oczekiwaniu na cieplejsze i mniej wietrzne dni możemy poprawić sobie nastrój chociaż na chwilę pijąc kieliszek domowego Baileysa. …. ten opis przygotowałam wczoraj. A dzisiaj
To co lubię - gotuję i polecamPonieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno
To co lubię - gotuję i polecam