Składniki: Biszkopt: 4 jajka 3/4 szklanki cukru pudru 0,5 szklanki mąki pszennej 0,5 szklanki mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Masa budyniowa: 1
Czerwona PorzeczkaWitajcie !Dzisiaj mała zapowiedz serii cukierniczej. Jak dobrze wiecie interesuję się ( Ada ) cukiernictwem i powoli samodzielnie zagłębiam się w jej tajniki. W tej serii chce pokazać
cookplPost Gniazdka poznańskie (pączki hiszpańskie, wiedeńskie, ciastko parzone) pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl.
Kulinarne PrzebojePyszny jagodowy deser – jest łatwy w wykonaniu i nie wymaga pieczenia, dzięki temu sprawdzi się u osób, które nie mają piekarnika. źródło przepisu: gazeta „
Kulinarne PrzebojeW tym biszkopcie najważniejszym elementem jest porządne ubicie białek. To dzięki nim i ubiciu na sztywną pianę, nie jest potrzebne użycie proszku do pieczenia. Inspiracja: Moje
Kulinarne Przeboje