odwiedź profil na Instagramie ( klik ) i Facebooku ( klik ). Sprawdź najnowsze przepisy Ciasto z przezroczystą galaretką – tort z kremem budyniowym i owocami Przepis na ratatuj – ratatouille z batatem! Przepis na lody wegańskie cytrynowo kokosowe Chleb faszerowany – chleb zapiekany z farszem a’la pizza Domowa nalewka z cytryną – nalewka na spirytusie Babeczki z Nutellą – pyszne muffiny
Via Gustofeta – Placki z gotowanych ziemniaków z fetą – Pierogi ze szpinakiem i serem feta – Sałatka z tortellini – Krem z pieczonych pomidorów i papryki – Frittata z batatem i szpinakiem PIECZONA FETA Z OLIWKAMI Przygotowanie : 25 minut Porcje : 2 porcje Składniki: – 200 g sera feta – wybierz dobrej jakości fetę, a nie produkt „fetopodobny” – 2 łyżki oliwy extra
nietylkopasta.plSzukasz pomysłów na potrawy w azjatyckim klimacie, zajrzyj jeszcze do: – makaron z tofu – falafel – pad thai z kurczakiem – zupa pho z kurczakiem – curry z batatem – sataye z kurczaka – tajska zupa z kurczakiem – ryż smażony z kurczakiem – curry z kalafiorem i marchewką – szybkie curry z krewetkami – curry z kalafiora
nietylkopasta.plokoło 413kcal Białko: 16,4g Węglowodany: 16,5g Tłuszcz: 31,7g Błonnik pokarmowy: 3,2g Ładunek glikemiczny: 1,5 Spróbuj także: sałatka z groszkiem cukrowym i fetą, pieczony batat z fetą i cebulką. Jeśli chcesz być na bieżąco ze zdrową i smaczną dietą, śledź mnie na Facebooku i Instagramie Tam częściej pojawiają się zdrowe pyszności Artykuł Aromatyczna feta na ciepło
Natka PietruszkiAromatyczne fileciki anchois , słone kapary i wyrazisty, musztardowy winegret sprawiają, że sałatka ma naprawdę wyjątkowy smak. Sprawdź też inne przepisy na pyszne sałatki: Sałatka Gyros Buddha bowl z pieczonymi batatami i czarną fasolą Letnia sałatka z fetą, kuskusem i warzywami Azjatycka sałatka z kurczakiem i orzechowym dressingiem Sałatka z tuńczykiem i kuskusem w stylu włoskim Drukuj Sałatka z fasolką szparagową
Na-talerzu.plwindow.adsbygoogle || []).push({}); To też może Cię zainteresować: → Zupa z fasolką szparagową, kurczakiem i kaszą orkiszową → Zupa szparagowa z ziemniakami i kozim serem → Zupa pieczarkowa ze szpinakiem → Zupa brokułowa z batatem i czosnkiem niedźwiedzim → Fasolka szparagowa z cząbrem i bułką tartą Artykuł Zupa z fasolki szparagowej pochodzi z serwisu Oryginalny smak
Oryginalny smakbook HASHTAGI KULINARNE 59,00 zł Dodaj do koszyka Deska Gąska Ala – mała 120,00 zł Dodaj do koszyka Placki z czerwonej cebuli Pieczone bataty z kozim serem Naleśniki meksykańskie Artykuł Placki z czerwonej cebuli pochodzi z serwisu nietylkopasta.pl
nietylkopasta.plmoim przypadku kleks roślinnej śmietanki, garść zielonej pietruszki oraz ostra papryka. Taki sposób podania również Wam polecam. Jesteś fanem zup? Może zainteresować Cię również: Zupa orzechowa z jarmużem i batatami Toskańska zupa fasolowa Zupa caldo verde z jarmużem Epicka zupa brokułowa … oraz pozostałe przepisy na zupy Artykuł Zupa jarzynowa z ciecierzycą pochodzi z serwisu Blendman.pl - wegańskie przepisy
Blendmansmakuje orzeźwienie. Ten maślany chłodnik to wciągający smak i frapujące ochłodzenie. A przy tym prostota i szybkość wykonania. ZOBACZ RÓWNIEŻ: CHŁODNIK Z PIECZONYCH BURAKÓW KREM Z BATATÓW Z ORZECHAMI KREM RZODKIEWKOWY Z KIEŁKAMI CHOWDER KUKURYDZIANY KREM Z BIAŁYCH SZPARAGÓW ZUPA KREWETKOWA Z DYMKĄ I RYŻEM ZUPA KREM
globuskulinarnyoraz świeżą kolendrą smakuje wyjątkowo. Idealna na każdą okazję. Smacznego! Zobacz też: Zupa krem z pieczonych pomidorów z mascarpone Zupa krem z pieczonej dyni Zupa krem z pora i batata Przepis na zupę krem z selerem naciowym i pomarańczą Drukuj przepis Porcji: 4-5 Czas gotowania: 30 minut Składniki 3 ząbki czosnku 1 seler naciowy 3 marchewki 2 papryki czerwone
Kuchnia Bazyliizwykłym ryżem jaśminowym, który pomaga zniwelować pikantność i intensywność smaków. Curry to dla mnie dobry sposób na "utylizację" zalegających w lodówce warzyw. Przyjmie wszystko: boczniaki, szpinak, dynię, cukinię, bataty itd. Warzywa zatopione w gęstym i aromatycznym sosie zawsze dobrze smakują. Dlatego mam zawsze w domu zapas dobrej pasty curry i mleka kokosowego. Reszta składników dobierana jest spontanicznie z zalegających zapasów
Smakowity Blog Kulinarnyzwykle jej ulegamy. Nawyk jedzenia tłusto na wieczór może wynika z faktu, że menu jest zbyt ubogie w tłuszcze. Być może warzywna sałatka bez oleju i obiad pod postacią batatów, choć podyktowane troską o zdrowie, nie zaspokaja potrzeb naszego organizm. Jeżeli chcemy jeść wegańsko, to awokado ma wiele wartości odżywczych , jest owocem, a jednocześnie dodane do menu zapewni nam dawkę
Słodkie okruszkiletnim menu. W tym wydaniu burak zyskuje na atrakcyjności. Słodki od pieczenia, podkręcony ostrym czosnkiem, zbalansowany dzięki maślance. Magia koloru, bogactwo smaku, orzeźwienie. ZOBACZ RÓWNIEŻ: KREM Z BATATÓW Z ORZECHAMI KREM RZODKIEWKOWY Z KIEŁKAMI CHOWDER KUKURYDZIANY KREM Z BIAŁYCH SZPARAGÓW ZUPA KREWETKOWA Z DYMKĄ I RYŻEM ZUPA KREM
globuskulinarny