
Akcja jabłkowa nieco już przycichła, ale ja dopiero teraz wstawić mogę moje jabłkowe przygody - z powodu awarii kabla do aparatu, a właściwie wejścia w samym aparacie, nie mogłam wcześniej zgrywać zdjęć. Kłopot został jednak zażegnany i mogę wreszcie podzielić się moimi przepisami. Dzisiaj sok jabłkowy z sokownika. W sokowniku robi się soki tak zwane "rozcieńczalne". Idealne do łączenia z wodą, piwem, czy jako syropy do naleśników i lodów. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arg... czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...