ŻELKA JEŻYNOWA DO TORTU

ŻELKA JEŻYNOWA DO TORTU

ŻELKA JEŻYNOWA DO TORTU

Dziś przedstawię Wam krok po kroku jak zrobić idealną żelkę do tortu. Można ją przygotować praktycznie z każdych owoców. Moja została zrobiona z jeżyn. Samo wykonanie żelki jest bardzo proste, a tort z taką wkładką wygląda i smakuje wyśmienicie :) Jeśli podoba Ci się film subskrybuj mój kanał na YouTube -->  kliknij tutaj Składniki: * 450 g świeżych jeżyn * 35 g cukru * 8 g żelatyny * 1/3 szklanki wody Wykonanie: Jeżyny zmiksować blenderem na gładką masę. Przecedzić przez sitko. W garnku podgrzać zm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję