Rybę można przyrządzić na wiele sposobów. Dziś kolejna propozycja, tym razem w zalewie pomidorowo- octowej. Idealna na Wigilię, sylwestra, na imprezy karnawałowe lub tak po prostu bez okazji :) Najlepiej smakuje po około 2 dniach "leżakowania" w lodówce. Tak przygotowaną rybę można również zamknąć w słoiki, wystarczy zalać gorącą zalewą, zakręcić słoik i pasteryzować około 10 minut. Ryba jest pyszna, słodko- kwaśna. Moja rodzinka zajada się nią zawsze z apetytem ;) Składniki: * 700 g filetów rybn... czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.
Czytaj dalej...