KREM ORZECHOWY- IDEALNY DO TORTÓW, CIAST, CIASTECZEK I BABECZEK

KREM ORZECHOWY- IDEALNY DO TORTÓW, CIAST, CIASTECZEK I BABECZEK

KREM ORZECHOWY- IDEALNY DO TORTÓW, CIAST, CIASTECZEK I BABECZEK

Jeśli szukacie idealnego orzechowego kremu do tortu to ten przepis jest właśnie dla Was. Krem jest intensywnie orzechowy, puszysty, nie za słodki. Idealny do przełożenia tortu, dekoracji babeczek czy wypełnienia ciastek. Robiłam go już wielokrotnie i za każdym razem wychodzi po prostu doskonały.  Składniki: * 400 g zmielonych orzechów włoskich * 400 ml mleka * 400 g masła w temperaturze pokojowej * 300 g cukru pudru  Wykonanie: Orzechy włoskie (zmielone) umieścić w garnku, zalać mlekiem. Podgrzewa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.