KREM DO TORTU Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

KREM DO TORTU Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Krem do tortu z białą czekoladą to pyszny, prosty i idealny krem do przełożenia biszkoptu. Doskonały również do dekoracji tortu czy babeczek, ponieważ jest bardzo stabilny. Jego słodki smak sprawia, że jest w sam raz do przełamania smaku kwaśnych owoców, które zazwyczaj dodajemy do tortu w postaci żelki lub frużeliny. Wbrew pozorom pracy przy tym kremie jest niewiele, wystarczy rozpuścić czekoladę w śmietance, potem  ubić z serkiem mascarpone i gotowe :) Składniki (taka ilość kremu wystarczy na jedno przeł...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję