BIGOS Z KAPUSTY BIAŁEJ I KISZONEJ

BIGOS Z KAPUSTY BIAŁEJ I KISZONEJ

BIGOS Z KAPUSTY BIAŁEJ I KISZONEJ

Bigos to tradycyjna polska potrawa. Zapewne zgodzicie się ze mną, że każdy z nas ma swoją receptę na dobry bigos. Dziś podzielę się z Wami swoim przepisem na bigos z kapusty białej i kiszonej z dodatkiem mięsa, kiełbasy i suszonych grzybów.  Sekretem na udany bigos jest długie gotowanie... im dłużej gotowany tym lepszy. A najlepszy jest po kilku dniach.  Nie wyobrażam sobie świąt bez bigosu. Doskonale sprawdza się także na imprezach czy na obiad.  Przygotowanie bigosu jest dość czasochłonne, j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję