Smaczna, chrupiąca z zewnątrz z lekką pianką w środku, z dużą ilością śmietany i owoców. Taka właśnie jest beza pavlova. Przyznam, że sporo czasu mi zajęło,nim w końcu doszłam do perfekcji w jej suszeniu, tzn, żeby beza była biała i chrupka na zewnątrz. Ale nareszcie się udało, z tej jestem mega zadowolona, tym bardziej, że była to beza niespodzianka dla solenizantki, która uwielbia bezy :) Bardzo prosta w wykonaniu, wygląda naprawdę elegancko, świetnie sprawdza się zarówno na deser lub tak jak wspomniałam w... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...