3-SKŁADNIKOWY BISZKOPT DO TORTU
3-SKŁADNIKOWY BISZKOPT DO TORTU
Polecam ten biszkopt. Jest idealny do tortów i nie tylko. Z powodzeniem można go rozkroić na 3 części. Biszkopt osiąga wysokość nawet 6-7 cm. Rośnie bez proszku do pieczenia. Jest pulchny, puszysty i lekki. Cały sekret w idealnym biszkopcie to dobrze ubite białka, odpowiednie proporcje no i oczywiście po upieczeniu trzeba rzucić biszkopt na podłogę :) Składniki: * 6 jajek w temperaturze pokojowej * 1 szklanka mąki pszennej tortowej * 3/4 szklanki drobnego cukru do wypieków Wykonanie: Białka oddzielić ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie
Autor
Zrób to Smacznie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
biszkopt, ciasto, biszkopt idealny, torty, tort, bez pieczenia, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, puszyste ciasto
Inne przepisy z Zrób to smacznie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję