Łosoś pieczony pod pierzynką z pora
Łosoś pieczony pod pierzynką z pora
Dzisiaj przepis na pysznego, lekkiego, rozpływającego się w ustach łososia. Wszystkim fanom ryb (i nie tylko) na pewno zasmakuje. Dla mnie łosoś w tym wydaniu jest obłędny.
ŁOSOŚ PIECZONY POD PIERZYNKĄ Z PORA
(2 porcje)
Składniki:
- 200 gram filetu z łososia
- biała część pora
- 2 łyżki ricotty (lub innego serka)
- szczypta gałki muszkatołowej
- sól, pieprz
- łyżeczka tymianku
- łyżka soku z cytryny
- oliwa z oliwek
Rybę oczyścić, wysuszyć, posypać solą, pieprzem i tymiankiem oraz skro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zgrabne Gotowanie
Autor
zgrabnegotowanie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
por , łosoś, pieczenie, porem, sok, cytryna, ryba, ryby, lekka, duszone, lekkie dania, jak zrobić wodę z cytryna
Inne przepisy z Zgrabne Gotowanie
Dodaj komentarz
odzież używana,
8 kwietnia 2014 15:26:47mm wygląda naprawdę smakowicie :)
Dobre Przyprawy,
8 kwietnia 2014 18:05:52Czytelników bloga oraz jego autorkę zapraszam do wzięcia udziału w konkursie. Zajmie to jedną minutę a do wygrania - niesamowitości BIO. Link widoczny dopiero po zalogowaniu na fb:https://www.facebook.com/pages/Vibiopl/1446971335530680?id=1446971335530680&sk=app_139761029533870
Ewa J.,
8 kwietnia 2014 19:00:01Uwielbiam łososia pod każda postacią. przepis oczywiście wypróbowałam - SUPER. proponuje też zaglądać na fajne przepisy dietetyczne https://www.facebook.com/AllevoJedzIChudnij/app_387030424731412
Olka,
14 kwietnia 2014 23:16:21Ryba i por to świetne połączenie :)
Kia,
18 kwietnia 2014 01:24:59Mmmm :) Coś dla mnie! Na pewno skorzystam. Pozdrawiam!
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję