Przepis na : sałatka
Sałatkę z szynką, kukurydzą i selerem konserwowym możesz traktować jako dodatek do śniadania, kolacji lub przekąskę na imprezowy stół. Z dodatkiem pora i szczypiorku. To sałatka, którą dowolnie możesz modyfikować dodając do niej np. zielony groszek lub paprykę – świeżą, a nawet marynowaną. Jeśli wolisz nieco lżejszą wersję wymieszaj majonez z jogurtem naturalnym w proporcji 1:1. SKŁADNIKI: 200 g dobrej szynki puszka kukurydzy – 400 g puszka czerwonej fasoli – 400 g słoik selera konserwoweg... czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...