Wspaniała w smaku, pożywna sałatka, którą zajadaliśmy na kolację, Mąż dostał do pracy a ja kończę na śniadanie. Świeży szpinak z ciecierzycą, chrupiącą papryką, płatkami migdałów z tartym parmezanem i winegretem miodowo-musztardowym – propozycja na lunch i nie tylko! Składniki: 100 g świeżych liści szpinaku baby, umyte, osuszone 1 mała czerwona papryka pół szklanki ugotowanej już ciecierzycy kilka czarnych oliwek pół szklanki posiekanego serka typu włoskiego – capri, zamiennie pokruszona feta lub se... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...