Ciasteczka francuskie z ajwarem i parmezanem
Ciasteczka francuskie z ajwarem i parmezanem
Kolejna szybka propozycja na imprezowy stół. Kwadraty z ciasta francuskiego z pastą z papryki i bakłażanów, czyli ajwarem, posypana parmezanem. Piecze się 10 minut, smakuje na ciepło i zimno. Idealna przekąska na stół, do deski serów i sałatek wszelakich. Polecam, bo jest szybko, smacznie, ładnie wygląda, świetnie smakuje Takie ciasteczka możecie posmarować także majonezem, ketchupem, passatą, pesto, użyć dowolnego sera, nawet wędliny. Ciasteczka wytrawne na kilka sposobów na pewno zasmakują Waszym bliskim. SKŁADNIK... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Autor
AnKa blog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, ciasto, ciasto francuskie, przekąski, ciasteczka, przekąska, pasta, pasty, sałatka, sałatki, przekąski na ciepło, impreza, szybkie ciasto, szybkie przekąski, przekąski na impreze, szybka sałatka, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, sałatka z majonezem, sałatka imprezowa, szybkie ciasto bez pieczenia, sałatka z serem żółtym
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz