Bigos świąteczny pachnie dobrą kiszoną kapustą, aromatycznymi grzybami i mięsem. Delikatnie przełamany słodyczą suszonych śliwek. Do bigosu możesz dodać koncentrat pomidorowy i ugotowany wcześniej groch, opisałam to poniżej w poradach. Bigos z mojego przepisu wychodzi treściwy, dobrze doprawiony, aromatyczny. Bigos świetnie smakuje jako dodatek do potraw z ziemniaków, kotletów lub jako całkowite danie do pieczywa. Zapraszam po mój sprawdzony przepis na bigos z mięsem oraz kilka porad. Bigos SKŁADNIKI: 1 kg... czytaj dalej...
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...