Schab nadziewany boczkiem
Schab nadziewany boczkiem
Dawno nie było u mnie żadnych mięs, więc dziś nadrabiam zaległości :) Ten schab, dzięki nafaszerowaniu jest mega soczysty i spokojnie można podawać go do obiadu lub kroić na kanapki. Składniki: - 1 kg schabu - 800 g boczku surowego przyprawy do smaku - pieprz - sól - majeranek - słodka papryka mielona wędzona - oregano Przygotowanie: Schab i boczek myjemy i osuszamy. W schabie na całej długości nacinamy kieszeń i nacieramy ją solą i pieprzem. W kieszeń wsuwamy boczek w całości. Mięso nacieramy do smak... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zainspirowana w kuchni
Autor
zainspirowanawkuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, schab, boczek, mielone, obiad, kanapki, przekąski, przekąska, mięso mielone, mięsa pieczone, pieczony boczek, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Zainspirowana w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję