Najprostsze i najszybsze danie - filety rybne usmażone na oliwie w samej mące. Zębacz smugowy jest przysmakiem w wielu krajach i nas również urzekł swoim białym, jędrnym mięsem, a do tego bardzo smacznym. Składniki: świeże filety rybne sól mąka pszenna oliwa do smażenia Sposób przygotowania: Filety należy opłukać, osuszyć i oprószyć solą. Następnie filety obtaczamy w mące. Na patelni oliwę i smażymy filety ok. 7 min z każdej strony na złoty kolor. Źródło obrazu: By User:Strobilomyces - Praca włas... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...