SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM
SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM
Schab to chyba najczęściej serwowane w moim domu mięso wieprzowe. Zwykłe , tradycyjne schabowe się już nieco przejadły, improwizuję więc z tym mięsem , aby było smacznie i rodzina była najedzona i zadowolona. Składniki: 80 dag schabu 330 ml śmietany 30% 30 dag pieczarek 1 cebula pól szklanki bulionu warzywnego sól , pieprz mąką do oprószenia kotletów masło do smażenia Wykonanie: Na patelni kładziemy masło. Schab kroimy w plastry, każdy oprószamy solą i pieprzem. Obtaczamy w mące, obsmażamy. Na drugie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni
Autor
Marta Sztabińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
schab, pieczarki, mięso, schabowe, kotlety, kotlet, grzyby, sosy, wieprzowina, pieczarki w sosie, kotlet schabowy z pieczarkami, sos z grzybów
Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję