SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM

SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM

SCHAB W SOSIE ŚMIETANOWO PIECZARKOWYM

Schab to chyba najczęściej serwowane w moim domu mięso wieprzowe. Zwykłe , tradycyjne schabowe się już nieco przejadły, improwizuję więc z tym mięsem , aby było smacznie i rodzina była najedzona i zadowolona.   Składniki: 80 dag schabu 330 ml śmietany 30% 30 dag pieczarek 1 cebula pól szklanki bulionu warzywnego sól , pieprz mąką do oprószenia kotletów masło do smażenia Wykonanie: Na patelni kładziemy masło. Schab kroimy w plastry, każdy oprószamy solą i pieprzem. Obtaczamy w mące, obsmażamy. Na drugie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.